creme brulee

DJ duo Creme Brulee draait vanuit een nostalgisch decor, een hele fijne mix van (electro) swing, Soul, Funk, Groove en jazz van toen, met hier en daar een uitstapje naar beats van nu.

Het DJ duo bestaat uit een dame en een heer en gaat altijd in stijl gekleed achter de draaitafels. In hun jazzclubachtige decor zijn ze een eyecatcher opzich. Creme Brulee is stijlvol en classy en geschikt voor borrels, bedrijfsfeesten, gala’s, bruiloften. Eigenlijk op ieder feest waar een beetje “schwung” gewenst is. Crème Brulee kan ter ondersteuning van een feest, als achtergrondact fungeren maar ook op de voorgrond, wanneer de voetjes van de vloer moeten. Crème Brulee kent nog 2 varianten, namelijk Grande en Mobiler.

Op basis van een intake, brengen ze de muzikale wensen in kaart zodat deze in hun set verwerkt kunnen worden.

De Crème Mobiler, staat op wielen en draait volledig op accu. We kunnen dus ieder kwartier ergen anders in de ruimte staan. Of we lopen gewoon rondjes. Maar ook bovenop een duin in de middle of nowhere kunnen we 8 uur Schwung brengen, zonder stekker....
Stap binnen in onze mini nachtclub!!!
The Original!!
Renee, Productieleider, Groninger Forum

Informatie en boeken

Graag schuiven we aan voor een persoonlijk gesprek om al jullie wensen door te nemen en jullie een aanbod op maat te geven.

Kijk hier ook eens

Events

Van teambuilding tot quiz

Informatie en boeken

Feest!!

DJ’s-muzikanten-geluid-licht-concepten

Informatie en boeken