Wedding

Die ene dag!!!!..............Waar moet je beginnen, hoe werkt dat allemaal?

Bravoer biedt vele ingrediƫnten welke er nodig zijn voor een onvergetelijk bruiloftsfeest. Muzikale invulling in de vorm van live muziek, een DJ of een combinatie daarvan. Licht, geluid, special effects en aankleding. Thematiek, ludieke acties en verassingen denken en doen we graag in mee. We ontzorgen het bruidspaar graag op al deze gebieden, in de voorbereiding en op de dag zelf. Met een flinke bult creativiteit uit de hoed van Bravoer en een strakke organisatie, dragen we bij aan een uniek en persoonlijk trouwfeest. Voor dat we teveel gaan vertellen over de mogelijkheden, schuiven we liever aan voor een persoonlijk gesprek dan kunnen we jullie wensen bespreken.

DJ's op maat

De DJ's van Bravoer staan "dressed to the occasion" achter de draaitafels. Ze staan in dienst van het bruidspaar en hun feest. Onze DJ's draaien op basis van een "Wishlist". In en persoonlijk gesprek brengen we de wensen en mogelijkheden in kaart.

Entertainment

Bravoer biedt een breed scala aan acts welke uw bruiloft kleur geven. Een DJ, een band, zwerf theater, steltenlopers, vuurspuwers, one man bands, dieren acts. We kunnen alle kanten op.

Locatie

De grote vraag is vaak, waar gaat dit feest van de liefde plaatsvinden. We werken samen met uiteenlopende locaties. Een boerderij, een bunker, een kasteel, een club of mag het gewoon in de tuin? We denken graag met het bruidspaar mee.

Gastheerschap

Op de grote dag komt er veel op het bruidspaar en de ceremoniemeesters af. Bravoer treedt ook op als gastheer. Een dame of heer van Team Bravoer zal dan de activiteiten in goede banen leiden, het tijdspad bewaken, indien gewenst de avond aan elkaar praten, boodschappen overbrengen en stukjes van gasten en acts aankondigen.
Wel bespraakt en met een glimlach treden we graag op als gastheer.

Organisatie en communicatie

Zowel voor als tijdens het feest kan Bravoer technische en logistieke zaken afstemmen met de locatie. Denk aan op- en afbouwtijden, stroomvoorziening, geluidsniveaus etc. Hier wil je niet mee belast worden tijdens jou feest. We spreken dezelfde taal en voorkomt ruis.

creatieve concepten, goede voorbereiding en vrolijk personeel. Een aanrader voor iedereen die een topfeest en een onvergetelijke dag wil neerzetten. Boele en Lotte

Informatie en boeken

Graag schuiven we aan voor een persoonlijk gesprek om al jullie wensen door te nemen en jullie een aanbod op maat te geven.

Je bruiloft verrijken?

Denk er dan over na om de Bravoer ook de muziek te laten verzorgen. Kies uit een van de vele DJ concepten of ga voor swung met Le Creme Brulee.

Feest!!

DJ’s-muzikanten-geluid-licht-concepten

Informatie en boeken

creme brulee

DJ’s met schwung

Informatie en boeken