Feest!!

Harm Jan draaide als DJ onder de naam Nordface al 15 jaar door het hele land, op verschillende feesten en locaties. Momenteel voornamelijk op feesten en events. Maandelijks draait hij nog in Het Pakhuis in Groningen waar hij een verassende mix draait van pop, rock, Hip hop, electro, dubstep, Glitchhop, balkan en classics.

Bravoer draaide onder andere voor:

Het Pakhuis Groningen - Huize Maas, Groningen - De Oosterpoort, Groningen - De Vijverschie, Rotterdam - De Simplon, Groningen - De Smidse Schagen - De Country Club, Oostenrijk - Kar, Groningen - Enzo, Groningen - Westergasfabriek, Amsterdam - Kaap Hoorn, Haren - Portiershuisje, Amsterdam - Concerthuis, Groningen - CMA, Amsterdam - Cin Cin, Gerlos - Huize de Beurs, Groningen - Shadrak, Groningen - Forum, Groningen - Fries museum, Leeuwarden - Het Feithuis, Groningen - Bildeberg, Lauswolt - IFFR, Groningen - Groninger Museum, Groningen - Beaushelter, Groningen - Martiniplaza, Groningen - Beachclub Vifero, Kropswolde - Cornelis, Epe - De majesteit, Rotterdam - Wogema, Hornhuizen.

Licht- en geluidstechniek

Vaak is er meer gewenst dan een man met een platenkoffer. Bravoer verzorgt tevens licht, geluid en deco. Van het uitlichten van een ruimte tot een spectaculaire lichtshow, met vuur, rook, lasers en meer. Op basis van de wensen maken we een voorstel op maat. Bravoer biedt een aantal DJ concepten. Maatwerk vinden we prachtig, we denken graag mee op het gebied van techniek, thematiek, decoratie en logistiek.
Onze DJ’s zijn technisch onderlegd en zorgen voor de op- en afbouw. Tijdens grote producties is er een technicus gedurende het project aanwezig.

Concepten

Bravoer heeft een aantal DJ concepten op de plank liggen maar denkt graag mee aan nieuwe plannen. Een themafeest, een opening van een winkel, een gala, voor ieder feest hebben we een verassend plan....Hieronder een greep uit onze feestconcepten, welke we afgelopen geproduceerd hebben..

Dandy Meets Vintage

Saturday Night

Broadway 50's

Black & Gold

Frozen

Surf Cowboys

Ibiza Night

Club Single Lands

DJ’s op maat, Team Bravoer

Bravoer draait ook als allround DJ. Op basis van een intakegesprek kan hij met een op maat gemaakte set uw dansvloer op zijn kop zetten of ondersteunend draaien tijdens een borrel of event. Team Bravoer telt inmiddels 9 DJ's. Door het diverse aanbod kunnen we voor iedere gelegenheid een juiste DJ verzorgen.

DJ Bravoer

Onze DJ's

DJ's met en live muziek

De DJ's van Bravoer kunnen ook geboekt worden met een saxofonist en/of percussionist. Een classy of opzwepende toevoeging…

Harm Jan is meedenkend en flexibel, zonder zijn eigen smaak en stijl uit het oog te verliezen. Hij brengt altijd een stukje "klasse" op je feest.
Samen met Bravoer ons Grand Cafe voor een nacht omgetoverd tot een nachtclub. Een top avond!!!Mischa Steenhuis, Cornelis.

Informatie en boeken

Graag schuiven we aan voor een persoonlijk gesprek om al jullie wensen door te nemen en jullie een aanbod op maat te geven.

Het feest verreiken?

Denk er dan over na om de Bravoer ook de muziek te laten verzorgen. Kies uit een van de vele DJ concepten of ga voor swung met Le Creme Brulee.

creme brulee

DJ’s met schwung

Informatie en boeken